Τα κατάλληλα έπιπλα εξωτερικού χώρου για τον κήπο ή τη βεράντα σου!

Καταχωρήθηκε από eageorgiti 29/06/2020 0 Σχόλια

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Οι ζεστές μέρες και νύχτες που θα ακολουθήσουν θα μας οδηγήσουν αναπόφευκτα προς αναζήτηση δροσιάς και γαλήνης στην βεράντα, τον κήπο ή το μπαλκόνι μας. Για να απολαύσουμε ποιοτικό και ξεκούραστο χρόνο εκεί, είναι απαραίτητο να διαμορφώσουμε τον χώρο μας τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην προσπάθειά μας αυτή, πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα έπιπλα που θα επιλέξουμε: η ποιότητα, τα σωστά υλικά, το μέγεθος τους ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουμε και φυσικά, η άνεση.

 

 

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες επίπλωσης του κήπου σου ανάλογα με το χώρο που διαθέτεις και το στυλ που επιθυμείς να ακολουθήσεις.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ – ΒΕΡΑΝΤΑ

Αν θέλεις να μετατρέψεις το μπαλκόνι ή τη βεράντα του σπιτιού σου σε μία καλοκαιρινή όαση χωρίς να θυσιάσεις την άνεση των στιγμών σου, επίλεξε ένα σετ με πολυθρόνες με πλούσια μαξιλάρια και ένα χρηστικό τραπεζάκι για να απολαμβάνεις τον καφέ ή το ποτό σου:

 

 

Σετ έπιπλα κήπου rattan 203449

Αν διαθέτεις μικρότερο χώρο, υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα – από πολυθρόνες με υποπόδια και τραπεζάκι μέχρι αναπαυτική πολυθρόνα για έναν μαζί με τραπεζάκι σε ασορτί χρωματισμούς:

Σετ έπιπλα κήπου rattan 203439

 

Σετ έπιπλα κήπου με υποπόδια 203443

 

ΑΥΛΗ

Ένας μεγαλύτερος χώρος με αυλή και μικρό κήπο, προσφέρεται για ένα μεγαλύτερο σετ που θα περιλαμβάνει άνετο καναπέ και ένα ή περισσότερα τραπεζάκια ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Σετ έπιπλα κήπου αλουμινίου STUFFY

Οι επιλογές σε ποιότητα είναι πολλές. Από το all-time classic αλουμίνιο, το δημοφιλές rattan αλλά και το ξύλο – όποια και αν είναι η επιλογή σας, είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει!

 

ΚΗΠΟΣ

Το προνόμιο του χώρου που διαθέτει ένας μεγαλύτερος κήπος δίνει το πλεονέκτημα της αξιοποίησής του με κάθε δυνατό τρόπο – είτε επιλέξετε ένα κλασικό σετ με αναπαυτικά μαξιλάρια και πολλαπλά τραπεζάκια, είτε ένα μοντέρνο σαλόνι που εντυπωσιάζει με το σχέδιό του ή ακόμα και έναν καναπέ-ξαπλώστρα για να τον χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ.

 

Σετ έπιπλα κήπου με καναπέ-ξαπλώστρα 203461

 

Σετ έιπιπλα κήπου rattan 203457

 

Ό,τι κι αν επιλέξετε, μην ξεχάσετε να προσθέσετε την καλή σας διάθεση για πολλές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τους αγαπημένους σας!

 

 

Leave a Comment