3+1 ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Καταχωρήθηκε από eageorgiti 10/12/2020 0 Σχόλια

 

Τα Χριστούγεννα  είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων! Αν και φέτος θα τα γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι παραμένει ο καλύτερος και ίσως ασφαλέστερος, αυτή την εποχή, τρόπος για να νιώσουμε  το πνεύμα των εορτών.

Ένα όμορφα στολισμένο, γιορτινό τραπέζι, θα προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στην οικογένεια - απαραίτητα στοιχεία ενάντια στις δύσκολες στιγμές αυτής της χρονιάς. Τραπεζομάντηλα και runner με γιορτινά σχέδια, σουπλά και στολίδια για το τραπέζι αλλά και όλο το σπίτι, είναι τα συστατικά ενός επιτυχημένου στoλισμού. 

Παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για να κάνεις το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου φέτος να ξεχωρίσει!

1. Διάλεξε το κατάλληλο τραπεζομάντηλο

Ξεκινάμε με την βάση πάνω στην οποία θα κινηθεί όλος ο στολισμός του τραπεζιού¨τα χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα! Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν σχέδια με χριστουγεννιάτικα στολίδια, δεντράκια, έλκηθρα, καρώ μοτίβα ή patchwork με πολλά και διαφορετικά μοτίβα από εορταστικά σχέδια: 

 
2. Πρόσθεσε σουπλά και runner σε ανάλογα μοτίβα

 

Συμπληρώστε την διακόσμηση με ανάλογα σουπλά και runner σε Christmas mood - είτε προτιμήσετε κάποιο ασορτί σχέδιο με το τραπεζομάντηλο είτε κάτι διαφορετικό, η επιτυχία είναι δεδομένη! 

 

 

 


                                                         

 

 

3. Πρόσθεσε εορταστικές λεπτομέρειες

 

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα την διαφορά! Κουκουνάρια, γκι, διακοσμητικές πινελιές από έλατο, κόκκινα αξεσουάρ και κεριά - ο,τι κι αν επιλέξεις, θα κάνει το τραπέζι σου να ξεχωρίσει!

 

 

 

 

4. Βάλε την γιορτινή σου διάθεση

Αυτό που μετράει πάνω από όλα, είναι να ευχαριστηθούμε τις στιγμές με τους δικού μας ανθρώπους - ειδικά σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία όσο αυτή που βιώνουμε φέτος. Για αυτό τον λόγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αφήσεις όσο μπορείς στην άκρη τις δυσκολίες και τα άγχη της καθημερινότητας και να απολαύσεις λίγες στιγμές ξενοιασιάς!

 

Καλά Χριστούγεννα!

Leave a Comment