Η άνοιξη σηματοδοτεί για το σπίτι μία νέα εποχή διακόσμησης, χρωμάτων και συνολικής ανανέωσης. Σχεδόν όλοι κάνουμε αλλαγές σε κάθε δωμάτιο, επιλέγοντας είτε από την περσινή συλλογή λευκών ειδών είτε αγοράζουμε καινούργια εξυπηρετώντας την ανάγκη να φέρουμε κάτι νέο στο σπίτι και στην καθημερινότητά μας μέσα σε αυτό.

Ποια προϊόντα όμως ανήκουν στα περιζήτητα της άνοιξης; Πάρτε «επώνυμες» ιδέες!

Ριχτάρια

Τα ριχτάρια συχνά εναλλάσσονται μέσα στον χρόνο. Άλλοτε οι αποχρώσεις είναι πιο σκούρες ακολουθώντας το χειμωνιάτικο σκηνικό και άλλοτε πιο παλ, συνήθως όσο ανοίγει ο καιρός. Ανάμεσα στις πιο συχνές επιλογές λοιπόν είναι τα ριχτάρια διθέσιου και τριθέσιου καναπέ, τα οποία τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες είναι πρώτα στη ζήτηση για την αναθεώρηση του σαλονιού! Προτιμήστε ριχτάρια από 100% ζακάρ βαμβάκι που είναι ανθεκτικά στο πλύσιμο και απαλά στην υφή. Δημοφιλή brands για ριχτάρια σαλονιού είναι ΚΕΝΤΙΑ, Αnna Riska, Rythmos, Viopros κ.α.

Runner για το τραπέζι της κουζίνας

Τα πολύχρωμα runner σας προκαλούν να στρώσετε με χαρά το οικογενειακό τραπέζι κάθε μέρα. Επιλέξτε floral μοτίβα που δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα στην κουζίνα σας και παράλληλα σας προδιαθέτουν να περάσετε όλο και περισσότερη ώρα εκεί. Φροντίστε να μην λεκιάζουν εύκολα και να είναι ανθεκτικά, όσες φορές και να πλένονται.

Δημοφιλή brands για τα runner είναι Das Home, Palamaiki, Polo Club κ.α.

Κουβερλί πολυχρηστικά

Όταν το βαρύ πάπλωμα και η κουβέρτα δεν χρειάζονται πια, η προσοχή στρέφεται προς το κουβερλί, το οποίο χρησιμεύει όχι μόνο για να στρώνετε και να προστατεύετε το κρεβάτι σε καθημερινή βάση αλλά και για να σκεπάζεστε ακόμα και στον καναπέ. Επιλέξτε σύνθεση από 100% μικροΐνες, υλικό που κάνει το κουβερλί απαλό και συγχρόνως ελαφρύ.

Δημοφιλή brands που εμπορεύονται τα καλύτερα κουβερλί είναι Guy Laroche, ΚΕΝΤΙΑ, Das Home, Versace κ.α.

Πατάκι μπάνιου για extra απορροφητικότητα

Στο μπάνιο τους ανοιξιάτικους μήνες μπορείτε να τα αλλάξετε όλα και σε πολύ καλές τιμές. Αυτό μεταφράζεται από αλλαγή κουρτίνας μέχρι αντικατάσταση λευκών ειδών όπως πετσέτες αλλά και αξεσουάρ όπως ντισπένσερ. Όπως φαίνεται όμως οι περισσότεροι αρέσκονται να αγοράζουν καινούργια πατάκια, ανανεώνοντας έτσι ακόμα καλύτερα τον χώρο της υγιεινής τους.

Δημοφιλή brands για ποιοτικά πατάκια μπάνιου είναι ΚΕΝΤΙΑ, Das Home, Anna Riska, Estia, Silk Fashion κ.α.

Αλλάζει η εποχή; Αλλάξτε και εσείς, αναβαθμίζοντας όλο το σπίτι με προϊόντα που προσφέρουν φινέτσα και αισθητική!